Cara Mempersiapkan Yummy Kabak çorbası (zucchini soup)

Kabak çorbası (zucchini soup). Sebebi ise net, içinde kabak olduğunu asla hissetmiyorsunuz. Zaman zaman içine havuç eklediğim de oluyor. Yogurt, olive oil & mint for top.

Kabak çorbası (zucchini soup) Diyet Kabak Çorbası / Diet Pumpkin Soup Bu videomuzda diyet kabak çorbasının tarifini bulabilirsiniz. Diyet Çorbası Tarifi ve MalzemeleriHamarat TV. Kabak çorbası az zamanımız olduğunda ve sağlıklı bir kaşık yemek istediğimizde en iyi seçeneklerden biri. Kamu bisa memasak Kabak çorbası (zucchini soup) using 12 ingredients and 5 Langkah. Begini caranya capai itu.

Bahan dari Kabak çorbası (zucchini soup)

  1. Anda membutuhkan of Bahan soup 🍓.
  2. Persiapkan of zucchini.
  3. Ini of tp terigu.
  4. Anda membutuhkan of butter.
  5. Anda membutuhkan of minyak.
  6. Ini of air (takaran sesuaikan kekentalan soup).
  7. Ini of Garam.
  8. Persiapkan of Bahan saus🍓.
  9. Ini of butter.
  10. Anda membutuhkan of red pepper flake.
  11. Anda membutuhkan of dried mint.
  12. Anda membutuhkan of lada hitan.

Birkaç dakika içinde pişirilecek ve bazı doğal bileşenlerin tüm lezzet ve sevincine sahip olacak. Bu durumda, yemeğin kahramanı, kabak var olan en kolay ve en kolay tüketilen sebzelerden biri olacaktır. Diyet Kabak Çorbası / Diet Pumpkin Soup Bu videomuzda diyet kabak çorbasının tarifini bulabilirsiniz. Skip the ad and start game now.

Kabak çorbası (zucchini soup) instruksi

  1. Cuci kupas zucchini, potong dadu, sisihkan.
  2. Lelehkan butter dan minyak, tumis tp terigu, masukkan air lalu tambahkan zucchini, masak hingga matang.
  3. Tambahkan lada, garam, blender hingga lembut, sisihkan.
  4. Untuk saus, tumis mint dan pepper dg butter hingga harum, tuang kedalam soup.
  5. Sajikan 😊😊 afiyet olsun.

Hatta kabak sevmeyenler bile içinde ne olduğunu anlamayacak! Courgette soup isn't a soup you see often in Turkish lokantas but it's delicious all the same. We're making the winter comfort food version; patatesli kabak çorbası. Courgette Soup With Potato - Turkish Patatesli Kabak Çorbası. Kilo vermek ya da en azından kilo vermek, ancakBu, lezzetli ve tatmin edici yemek ve hatta yiyecekler göz ve mide hoşuna gidecek kadar mı?